Praktisch

U geeft uw gegevens en keuzes in via volgend formulier. U kan uw gegevens en keuzes ook mailen naar: eclipsartdesign000@gmail.com

In de oplaadzone bezorgt u ons enkele fotos van uw dierbare die we gebruiken om mee aan de slag te gaan. Liefst digitale fotos of u maakt een opname van uw foto-afdrukken met de smartphone in buitenlicht ( nazien of ze scherp genoeg zijn!) en stuur deze digitaal door... U kan deze ook via mail aan ons sturen eclipsartdesign000@gmail.com met vermelding van de naam van de geportreteerde Een korte toelichting in enkele zinnen over de persoon zijn meer dan welkom voor de inleving van de kunstenaars.            

U maakt een keuze uit de gekozen opties en u bevestigt die op de aanvraagpagina. Na ontvangst van een voorschot van 50% van het totaal van de gekozen opties op rek nr.: BE47 6451 0431 8380 ( met vermelding: “naam dierbare + portret”) gaan we aan de slag.                   

Na enkele dagen ontvangt u per mail een eerste resultaat Als u hiermee akkoord gaat stort u het saldo op dezelfde rekening als het voorschot. Enkele dagen later wordt u verwittigd en kan u het ingekaderde werk bij u thuis bezorgd krijgen of het kan afgehaald worden in onze studio. Voor de laatste optie afspraak maken via mail naar: eclipsartdesign000@gmail.com met vermelding van naam van de dierbare + portret en vraag om ophaaldag en uur.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x